Ajutor pentru platforma de e-learning

1. Înregistrare pe platformă

Dacă vizitați pentru prima dată platforma de e-learning a Colegiului Economic ”Virgil Madgearu” Galați și doriți să vă înregistrați ca nou utilizator, trebuie să apăsați mai întâi butonul de AUTENTIFICARE amplasat în colțul din dreapta sus a paginii inițiale:

inregistare-1

Din pagina următoare, va trebui să accesați butonul CREEAZĂ CONT:

inregistare-2

În pagina următoare va trebui să alegeți un nume utilizator (recomandat fără spații libere) și o parolă de minim 6 caractere care trebuie să conțină cel puțin o cifră.

inregistare-31

Apoi va trebui să completați detalii privind adresa de email (atenție, această adresă va fi folosită pentru confirmarea contului, pentru schimbarea parolei dacă nu o mai țineți minte, etc... prin urmare utilizați adresa dvs. de email cea mai folosită). De asemenea, numele se referă la numele de familie, prenumele la numele mic.

inregistare-32

În continuare va trebui să alegeți calitatea dvs. (elev în clasa a...., sau profesor) și să completați câmpul de verificare cu cuvintele din imagine.

inregistare-33

După ce apăsați butonul CREEAZĂ NOUL MEU CONT și dacă totul este completat corespunzător, veți ajunge la un mesaj de confirmare.

inregistare-4

 În continuare va trebui să intrați în contul vostru de email și să dați click pe linkul de confirmare primit.

inregistare-5

În sfârșit, dacă totul a mers bine, veți primi o confirmare de înregistrare. În acest moment aveți cont pe platforma de e-learning și probabil va trebui să vă înscrieți la cursurile indicate de profesori.

inregistare-6

În cazul în care sunteți profesor, va trebui apoi să luați legătura cu prof. Sorin Atodiresei pentru a vă acorda drepturi de creare a cursurilor.

Succes!