Joi 13 Iun 2024
Tipărire

Proiectul School 4U

Scris de Irimia Oana Doina. Posted in Informatii generale referitoare la proiecte

Proiectul finațat SCHOOL4U

Proiectul SCHOOL4U a început să se contureze în ianuarie 2022, ca urmare a întâlnirilor fizice și online la care au participat 8 profesori dornici de a crea un spațiu prietenos pentru elevii Colegiului Economic ”Virgil Madgearu” din Galați.

A fost o perioadă în care m-am format, în care am conștientizat importanța responsabilității fiecărui membru al echipei. Câtă emoție, teamă, câte nopți nedormite,  ce frumos! Parcă și acum simt entuziasmul cu care organizam și distribuiam sarcinile. Îmi amintesc și acum dedicația pentru fiecare detaliu, credința noastră nemărginită în valoarea pe care proiectul o aduce, energia molipsitoare de pretutindeni, dorința mea copleșitoare pentru rezultate de succes.

Inițial, echipa de proiect a avut în componența sa, următorii profesori: Lixandru Elena Cristina, Atodiresei Sorin, Irimia Oana Doina, Cojocaru Carmen, Ciupitu Cristina Elena, Dănăilă Laura, Negraia Nicoleta și Neculiță Emanuela.

                                                                              

După ce proiectul a fost câștigat, la 1 iunie 2022, echipa de proiect s-a extins cu 2 membri, respectiv : contabil Avădanei Diana și administrator Poiană Relușa

   Fiecare membru al echipei și-a adus o contribuție însemnată în conceperea, scrierea, editarea și depunerea proiectului pentru câștigarea sa și, implicit, obținerea sumei de bani necesară realizării unei săli de lucru .

        1School4U

Reușita fiecărui proiect stă în membrii echipei care îl implementează, în profesionalismul cu care ei lucrează, în motivația lor interioară, în entuziasmul lor și, mai ales, în prietenia dintre ei. Echipa ideală este formată din lideri: persoane responsabile, integre, cu inițiativă si creativitate, care muncesc cu pasiune și respect, persoane care se sprijină reciproc și care împreună depășesc orice obstacol.

Proiectul a fost bugetat cu suma de 24170,52 lei

   Scopul proiectului: acordarea de sprijin copiilor ce aparțin unor grupuri dezavantajate și vulnerabile, prin amenajarea unui spațiu în care să se desfășoare activități de educație remedială pentru creșterea calității pregătirii acestora.

În vederea realizării acestui scop, am propus amenajarea prietenoasă a unei săli de clasă, pentru care am achiziționat mobilier modular, modern și prietenos, și echipamente/ obiecte electronice.

         În perioada iunie – august 2022, s-au realizat achizițiile necesare amenajării sălii 29.

3School4U 2School4u

În septembrie, echipa de proiect s-a întâlnit și a realizat calendarul activităților.

   Proiectul se va desfășura pe baza calendarului de activități aprobat în cadrul programului Start ONG, implementat de Asociația Act for Tomorrow și lansat de Kaufland România.

5School4U5School4U

Coordonarea unui proiect este o experiență extraordinară, pe care o recomand oricărei persoane care dorește să își dezvolte abilitățile de lider, aptitudinile de coordonare a unei echipe și calitățile interumane. Pentru mine a fost o experiență care m-a făcut mai responsabilă, mai organizată și mai atentă la cei din jur, o experiență prin care am dezvoltat prietenii cu oameni speciali, și care mi-a oferit extrem de multe satisfacții.

 

Material realizat de,

Prof. Irimia Oana Doina – coordonator proiect School4U

 

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com