Joi 13 Iun 2024
Tipărire

Admitere 2024 intensiv engleza

Scris de Atodiresei Sorin. Posted in Informatii generale

ANUNȚ IMPORTANT
pentru elevii admisi la specializarea ECONOMIC, care opteaza pentru specializarea Economic-Intensiv Engleza

1. Conform prevederilor aticolului 5, alineatele (2), (3), (4), (5) si (6) din Ordinul MEN nr. 4849/2019, se consideră declarati admisi la clasa a IX a specializarea Economic-Intensiv Engleza candidatii care au promovat, pe parcursul învățământului gimnazial, examene cu recunoaștere internațională pentru certificarea competențelor lingvistice în limba engleza, de nivel egal sau superior nivelului A2 (KET), corespunzator Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi. Certificatul obtinut de acestia se echivaleaza cu nota 10.

2. De asemenea, candidatii care au sustinut testul de limba engleza pentru admitere la invatamantul bilingv, sunt considerati admisi in ordinea descrescatoare a mediei obtinute la acest examen (cf adeverintei eliberate de scoala gimnaziala de provenienta). Nota minima obtinuta la examen este 6, conform metodologiei in vigoare.

3. Pentru locurile ramase neocupate (cf 1 si 2 ) se va sustine un examen, (noțiuni de bază aici) care va consta din urmatoarele probe:

  • Test scris (nivel A2+/ B1)- 50 puncte – model aici
  • Evaluare orală- 50 puncte- model de intrebari aici

• Testul scris va avea loc în data de 2 septembrie 2024, ora 9.00 la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”
• Evaluarea orală va avea loc în data de 2 septembrie 2024, începând cu ora 11.00, dupa un grafic ce va fi afisat in ziua precedentă, la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”.
Ocuparea locurilor se va realiza în ordinea descrescatoare a mediei aritmetice obținută din notele acordate la cele doua probe.

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com