Marți 05 Noi 2024
Tipărire

Examen diferente 2024-2025

Scris de Atodiresei Sorin. Posted in Avizier

Perioada de diferențe

Perioada de susținere a examenelor de diferențe este 02-06.09.2024.

Materiile pentru diferențe

NR. CRT. SPECIALIZARE CLASA EXAMENE
1 TEHNICIAN ÎN ACTIVITĂȚI ECONOMICE a X a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. CALITATEA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR
  3. ECONOMIA ÎNTREPRINDERII
2 TEHNICIAN ÎN ADMINISTRAȚIE a X a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. CALITATEA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR
  3. ECONOMIA ÎNTREPRINDERII
3 TEHNICIAN ÎN ACTIVITĂȚI DE COMERȚ a X a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. CALITATEA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR
  3. ECONOMIA ÎNTREPRINDERII
4 TEHNICIAN ÎN ACTIVITĂȚI ECONOMICE a XI a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. CALITATEA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR
  3. ECONOMIA ÎNTREPRINDERII
  4. CONTABILITATE GENERALĂ
  5. PROTECȚIA CONSUMATORULUI
  6. ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ
5 TEHNICIAN ÎN ADMINISTRAȚIE a XI a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. CALITATEA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR
  3. ECONOMIA ÎNTREPRINDERII
  4. CONTABILITATE GENERALĂ
  5. PROTECȚIA CONSUMATORULUI
  6. ETICĂ ȘI COMUNICARE
6 TEHNICIAN ÎN ACTIVITĂȚI DE COMERȚ a XI a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. CALITATEA PRODUSELOR ȘI SERVICIILOR
  3. ECONOMIA ÎNTREPRINDERII
  4. CONTABILITATE GENERALĂ
  5. PROTECȚIA CONSUMATORULUI
  6. ETICĂ ȘI COMUNICARE
7 TEHNICIAN ÎN TURISM a X a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. STRUCTURI DE PRIMIRE TURISTICĂ
  3. PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE
  4. CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE
8 TEHNICIAN ÎN ALIMNETAȚIE a X a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. STRUCTURI DE PRIMIRE TURISTICĂ
  3. PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE
  4. CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE
7 TEHNICIAN ÎN TURISM a XI a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. STRUCTURI DE PRIMIRE TURISTICĂ
  3. PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE
  4. CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE
  5. SISTEME DE SRVIRE
  6. SORTIMENTUL DE PREPARATE ȘI BĂUTURI
  7. ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ
  8. CONTABILITATE GENERALĂ
8 TEHNICIAN ÎN ALIMNETAȚIE a XI a
  1. BAZELE CONTABILITĂȚII
  2. STRUCTURI DE PRIMIRE TURISTICĂ
  3. PROCESE DE BAZĂ ÎN ALIMENTAȚIE
  4. CALITATEA ÎN TURISM ȘI ALIMENTAȚIE
  5. SISTEME DE SRVIRE
  6. SORTIMENTUL DE PREPARATE ȘI BĂUTURI
  7. ETICĂ ȘI COMUNICARE PROFESIONALĂ
  8. CONTABILITATE GENERALĂ

Tematica examene

Tematica pentru diferențe este aceeași ca în anul 2023 și poate fi consultată aici.

Programare candidați

Programarea candidaților pe examene o vom face la sfârșitul lunii august 2024.

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com