Vineri 24 Sep 2021
Tipărire

Oferta educationala 2020-2021

Scris de Atodiresei Sorin. Posted in Prima pagina sus

rapaDragi candidați ai examenului de Admitere la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Galați și stimați părinți, vă prezint, în calitate de Director, informațiile despre oferta educațională a instituției noastre pentru anul școlar 2020-2021.

Cu experiență de peste 150 ani de învățământ economic gălățean și o medie de 1300 de elevi înscriși anual, colegiul nostru are prestigiul academic recunoscut la nivelul comunității, consolidat anual de rezultatele obținute de elevii și profesorii școlii la examenele de bacalaureat și competențe profesionale, la olimpiadele școlare și concursurile de profil.

Pe langă solida pregătire curriculară, unitatea noastra oferă diverse activități extrașcolare și participarea la proiecte europene care completează și îmbogățesc viața de licean la „Economic”. Alături de specializarea tehnician în turism bilingv francez, introducem în anul școlar viitor specializarea tehnician în activități economice intensiv engleză, care completează oferta tradițională a calificărilor furnizate de instituția noastră, pe care o puteți găsi aici.

Pentru a completa informațiile despre școala noastră, vă invităm să accesați videoclipul destinat învățământului liceal și profesional.

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com