Joi 28 Mar 2024
Tipărire

Radu Marieta - Using E-learning Platforms

Scris de Adina Birsan. Posted in Proiect Erasmus+ KA1 „Interactive Teaching in Future European Classroom”

Cursul Erasmus+

Using E-learning Platforms

Echipa de proiect condusa de Carmen Cojocaru alaturi de domnii profesori Adina Bîrsan, Eleny Cojocaru, Simona Florentina Stoica și Maricel Ganea de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” Galați a primit finanțare din partea Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale prin programul Erasmus+ KA1-Educație școlară pentru proiectul Interactive Teaching in Future European Classroom”, proiect nr. 2017-1-RO01-KA101-036847. Implementarea a început în 21.08.2017 și va continua până în 20.08.2019,

Furnizorul de formare este ITC International TEFL Certificate s.r.o. din Praga iar cursurile accesate sunt: Extracurricular Activities, Early School Leaving, Using E-learning Platforms, Innovative Approaches to Teaching si Special Needs Children .

În perioada 14 – 18 mai 2018 am participat la cursul Using E-learning Platforms împreună cu trei colege, Nicoleta Constantin, Iulia Hărăbor și Daniela Dinică. Grupul de cursanți a fost completat de două profesoare din Italia.

Programul cursului a fost accesibil, atmosfera plăcută, colegii binevoitori și formatorii deschiși. Sarcinile de lucru individuale, primite încă de la începutul cursului, au constat într-o lecție de specialitate în Moodle și un site realizat cu ajutorul programului Weebly. Pe parcursul celor cinci zile de curs s-a lucrat la finalizarea acestor sarcini sub îndrumarea formatorilor în timp ce ne erau prezentate noi informații.

Fiind la prima experiență de acest fel am de adresat cuvinte apreciative atât la adresa echipei de proiect din liceu, la adresa furnizorului de programe din Praga dar și la adresa colegelor care s-au străduit să creeze o atmosferă plăcută pe toată durata deplasării.

Lucrurile învățate folosite la clasă dau orei un suflu nou, modern.

Prof. Marieta Radu

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com