Vineri 19 Apr 2019
Tipărire

Dinică Daniela Liliana-Using E-Learning Platforms

Scris de Adina Birsan. Posted in Proiect Erasmus KA1 „Interactive Teaching in Future European Classroom”

Proiectul ”Interactive Teaching in Future European Classroom”,

2017-RO01-KA101-036847 Erasmus+ KA1- Educație școlară

Using E-Learning Platforms,

Praga, 14-18 mai 2018

Sunt profesor titular de chimie şi fizică în cadrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, din Galați, absolventă a Facultății de Litere și Științe, Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați, specializarea chimie-fizică, în prezent, responsabil de comisie metodică - științe și educație fizică, îndeplinind și calitatea de consilier educativ al clasei a IX-a A.

Consider că informatica este o disciplină de bază iar tehnologiile moderne sunt un instrument care ne ajută în procesul de predare pentru îmbunătățirea calității si a eficienței procesului educativ la clasă prin încurajarea creativității și a gândirii critice. Am fost interesată de perfecționarea mea continuă (am absolvit un curs postuniversitar cu specializarea in informatică), de integrarea platformelor electronice de învăţare, a softurilor educaţionale specifice disciplinei în procesul instructiv educativ, de participarea la diferite concursuri științifice organizate de BASF și SIVECO și de încurajarea elevilor de a urma cariere universitare în domenii tehnice.

Din oferta furnizorului de formare „International Training Center”, cursul care a răspuns cel mai bine nevoilor personale de dezvoltare este Using E-Learning Platforms. Acesta m-a ajutat în evoluția personală, profesională și socială, prin dezvoltarea unor competențe într-un context internațional, fiind la prima participare într-un proiect de mobilitate cu fonduri europene.

Am învăţat să să creez teste de evaluare folosind platfoma MOODLE şi să construiesc site-uri web folosind website builders WEEBLY.

dinica

Mi-am îmbunătățit competențele lingvistice în limba engleză pentru o mai mare deschidere spre proiectele europene. Am dobândit competențe de integrare a noilor tehnologii e-learning în procesul didactic sau în activitățile extrașcolare.