Vineri 19 Apr 2019
Tipărire

Constantin Nicoleta Simona - Using E-Learning Platforms

Scris de Adina Birsan. Posted in Proiect Erasmus KA1 „Interactive Teaching in Future European Classroom”

Constantin Nicoleta Simona

Proiectul ”Interactive Teaching in Future European Classroom”,

2017-RO01-KA101-036847 Erasmus+ KA1- Educație școlară

Using E-Learning Platforms,

Praga, 14-18 mai 2018

Sunt profesor titular de franceză în cadrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, din Galați, absolventă a Facultății de Litere și Științe, Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați, specializarea limba franceză-limba română, în prezent, responsabil de comisie metodică - limba franceză, membru ȋn Consiliul de Administrație al școlii și coordonator al Centrului de Pregatire DELF din cadrul liceului.

Consider că noile tehnologii care integrează folosirea resurselor online și a programelor / platformelor de lucru pe calculator au devenit, de mult, indispensabile pentru predarea și ȋnvățarea limbilor stăine.

Din oferta furnizorului de formare „International Training Center”, cursul care a răspuns cel mai bine nevoilor mele personale de dezvoltare este Using E-Learning Platforms. Acesta m-a ajutat în evoluția personală și profesională, prin dezvoltarea unor competențe într-un context internațional.

Am învăţat să să creez teste de evaluare folosind platfoma MOODLE şi să construiesc site-uri web folosind WEEBLY. Am interacționat cu colegi din țări diferite, am facut schimb de bune practici și am descoperit, cu plăcere, concepții culturale diferite.

https://poesiesymbolique.weebly.com/.

Contextul plurilingvistic ȋn care am lucrat m-a ajutat sa ȋmi perfecționez cunostințele de limbă engleză și italiană, pe lângă cele de limbă franceză. Am dobândit competențe de integrare a noilor tehnologii e-learning în procesul didactic și în activitățile extrașcolare.