Sâmbătă 15 Dec 2018
Tipărire

TEHNICIAN IN GASTRONOMIE rezultate selectie Erasmus VET 2019

Scris de Ganea Maricel. Posted in Proiect Erasmus+ „Instruire practică de calitate, acces deschis pe piața muncii”

NUME ȘI PRENUME CLASA MEDIE ADEVERINȚĂ NOTĂ INTERVIU ENGLEZĂ MEDIE INTERVIU MOBILITATE MEDIE ATITUDINE MOBILITATE MEDIA FINALĂ REZULTAT SELECȚIE (ADMIS/REZERVĂ/RESPINS/ABSENT)
NICA ANA MARIA XI i 9,67 10,00 10,00 10,00 9,92 ADMIS
ROMAN NICOLETA XI i 9,50 10,00 9,00 8,00 9,13 ADMIS
SLABU MARCELA VICTORIA XI i 8,54 10,00 8,66 9,00 9,05 ADMIS
PARASCHIV ROXANA XI i 8,92 8,00 8,66 10,00 8,89 ADMIS
DIMOFTE ROBERTA ALEXANDRA XI i 8,13 8,00 10,00 9,00 8,78 ADMIS
LUCA RALUCA ALEXANDRA XI i 8,13 6,00 9,33 9,00 8,11 ADMIS
RADU IOANA LAURA XI i 8,21 6,00 8,33 9,00 7,88 ADMIS
IONESCU MEDEEA FLORENA XI i 8,25 7,00 6,33 8,00 7,40 REZERVĂ
PĂDURARU RALUCA TEODORA XI i 8,67 ABSENT ABSENT ABSENT 0,00 ABSENT
VELCU CRINA TEONA XI i 8,67 ABSENT ABSENT ABSENT 0,00 ABSENT
COMISIA DE SELECȚIE
  1. 1.RÂPĂ MARILENA, manager proiect
  2. 2.NECULIȚĂ EMANUELA, profesor limba engleză
  3. 3.TIOREANU NICOLETA, profesor însoțitor
  4. 4.GANEA MARICEL, profesor însoțitor
  5. 5.TOMA MARGARETA, reprezentant părinți
  6. 6.HODOROGEA CARMEN, reprezentant Consiliul Elevilor
  7. 7.VÎRLAN RĂZVAN GABRIEL, reprezentant Consiliul Elevilor