Vineri 05 Iun 2020
Tipărire

Targul Regional al Firmelor de Exercitiu “TANARUL ANTREPRENOR” – editia 2020

Scris de Atodiresei Sorin. Posted in Concursuri organizate de CEVMG

  Târgul Regional al Firmelor de Exerciţiu “TÂNĂRUL  ANTREPRENOR” –  ediția a X-a

Descriere

Perioada: 20.03.2020

Locație: Această ediție se va desfășura doar indirect

Descriere: În locaţia oferită de parteneri, profesori şi  elevi din grupul ţintă  vor organiza „Târgul firmelor de exerciţiu” care are ca scop promovarea ofertei de bunuri şi servicii firmelor de exercitiu, precum şi contactul direct cu potenţialii clienţi şi cu publicul ţintă, exersând in acest mod competenţele profesionale dobândite în orele de laborator tehnologic. Fiecare firmă de exerciţiu va realiza un stand propriu de prezentare şi va folosi metode de promovare directă sau indirectă a ofertei de bunuri şi servicii. Vor fi prezente 40 de firme de exercițiu din Galați și de la liceele tehnologice din țară.

Înscriere

Nr. locuri disponibile: nelimitat

Înscrierea se face prin completarea formularului online prezent aici.

Termen limită pentru înscriere: 15.03.2020

Program

Această ediție se va desfășura doar indirect.

 

Participanți

 Participanți înscriși pot fi vizualizați mai jos:

Rezultate și premii

În curând.

 

Anunțuri

09.03.2020 Din cauza situației epidemiologice deosebite, aceasă ediție se va desfășura doar indirect. Vă rugăm să trimiteți materialele prin email.

10.02.2020: Termenul limită pentru trimiterea materialelor în format electronic (catalog, spot, prezentare PPT) pentru toate firmele participante (direct sau indirect) este 15.03.2020, pe adresa de email targfe (@) cevmg (punct) ro. Materialele primite după această dată nu vor mai fi evaluate.

Contact.