Vineri 19 Iul 2024
Tipărire

Victorie de onoare pentru echipa de baschet

Scris de Atodiresei Sorin. Posted in Arhiva extrascolar

baschet echipa 2013

Luni 18.02.2013 s-a desfăşurat meciul dintre Colegiul Economic şi "Sf. Maria" din cadrul campionatului de baschet, faza pe grupe. Deşi finalizat cu o victorie, acest meci a reprezentat din păcate singura victorie pentru echipa noastră din acest an, în meciurile precedente fiind învinşi de Liceul cu Program Sportiv şi de Liceul "Dunărea".

Acest meci a reprezentat şi meciul de adio pentru mare parte din membrii echipei, nu mai puţin de 7 membri fiind elevi în clasa a 12-a. Ei au făcut parte din echipa care a reuşit cea mai bună performanţă din ultimii ani, în anul precedent calificându-se până în semifinalele competiţiei, în condiţiile în care doar 2 membri din echipă erau la acel moment legitimaţi.

Pentru aceştia, cei care au petrecut în ultimii ani multe ore la antrenamente în sala de sport a liceului în căutarea victoriilor care înainte păreau imposibile, le mulţumim, le urăm mult succes la examenele care se apropie şi mai departe în viaţă.

Mulţumiri şi doamnei profesoare Spătărescu Camelia care a coordonat această echipă de baschet şi care a atras către acest sport inclusiv elevii din clasa la care este dirigintă, nu mai puţin de 4 elevi fiind membri ai echipei de baschet.

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com