Vineri 19 Iul 2024
Tipărire

Meci inaugural în campionatul de volei interlicean

Scris de Atodiresei Sorin. Posted in Arhiva extrascolar

echipabaschet2013Miercuri 30.01.2013 a avut loc primul meci al echipei masculine de volei din Economic împotriva echipei Colegiului Naţional "Alexandru Ioan Cuza". Acest meci a avut o încărcătură emoţională deosebită întrucât a constituit primul meci pentru noua echipă a liceului nostru, nu mai puţin de 8 membri ai echipei de anul trecut absolvind clasa a 12-a încă de anul trecut.

În ciuda diferenţei vizibile de înălţime între cele 2 echipe, cei de la Cuza fiind clar avantajaţi, băieţii noştri au reuşit o victorie în două seturi, majoritatea punctelor fiind aduse de "veteranii" Mihai Pisică şi Bogdan Preda care au fost ajutaţi de preluările sigure ale celui de-al treilea veteran, Florin Bărbuţă. Aceştia au reuşit să-i motiveze pe coechipierii lor, vizibil emoţionaţi de presiunea meciului, de spectatori, de uzuanţele oficiale ale unui meci de volei şi nu în ultimul rând de un fileu parcă prea înalt. Toate acestea şi-au pus amprenta mai ales în setul al doilea în care scorul a fost la un moment dat de 12 egal. Însă experienţa celor trei împreună cu sfaturile profesorului coordonator Palade Victoria a condus la terminarea setului la 16 şi astfel şi a meciului, Bogdan Stoean punctând prin 5 servicii consecutive.

Miercurea următoare echipa noastră va avea două meciuri, începând de la ora 13.30 în sala de sport de la Asachi.

Felicitări băieţilor şi succes mai departe.

Echipa prezentă în teren: Pisică Mihai (căpitan), Preda Bogdan, Croitoru Paul,  Stoican Marius, Bărbuţă Florin, Stoean Bogdan, Barau Bogdan, Frangachi Andrei şi Oancea Eduard (poze din meci aici).

 sigla an

CONTACT

 

Galați, Str. Strungarilor Nr. 31

0236/446248

virgilmadgearu (la) yahoo.com