Marți 17 Iul 2018
Tipărire

BAC2016 - Repartizare + rezultate candidați proba C

Scris de Atodiresei Sorin. Posted in Bacalaureat

Detaliile privind probei C - Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională pentru sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului sunt prezentate mai jos.

Repartizare audiție/scris

Publicăm repartizarea candidaților pe săli pentru partea de audiție și partea scrisă a probei C - Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională pentru sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului.

Aducem la cunoștința candidaților că această parte a probei C se va desfășura luni, 27 iunie 2016, că vor trebui să fie prezenți în săli la ora 11:30, și că această parte a probei nu se reia. Prin urmare, toți candidații înscriși trebuie să fie prezenți luni.

Repartizare oral

Publicăm repartizarea pe ore și comisii pentru partea orală a probei C - Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională pentru sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului.

Repartizare oral bilingv franceză

Publicăm repartizarea pe ore și comisii pentru partea orală a probei C - Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională pentru sesiunea iunie-iulie a bacalaureatului pentru candidații înscriși la bilingv franceză.

Rezultate

Rezultatele la proba C pot fi văzute aici.

 

Mult succes!